Geplaatst in naaien

Keycords

Afgelopen week struinde ik een beetje door de ladekasten in mijn hobbykamer. Gewoon 'even' kijken wat ik allemaal heb liggen en een beetje inspiratie op doen.

Ik heb 2 halve konijnen en een muis zonder poten liggen om af te haken. Ook vond ik nog de kop van een hert, helemaal compleet, maar nog niet in elkaar gezet. Ik deed de la gauw weer dicht! Ha ha ha, dat komt wel weer een andere keer.

Ineens dacht ik aan de keycords aan de huissleutels, die nodig aan vervanging toe waren. Onze jongens hebben er altijd één om hun nek als ze buiten spelen, omdat ik anders wel 20 keer naar de deur kan lopen om voor ze open te doen.
Ik ging op zoek naar musketonhaken/sleutelhangers, welke ik 'ergens' in overvloed heb, doordat Marit in Wenen deze altijd voor me opspaart. Na wat lades te hebben geopend, vond ik een bos keycords in een plastic tasje.

Ik knipte alle keycords af en hield uiteindelijk een heleboel ringen en haken over.

In de la waar ik al het lint in bewaar voor de geboorteschoentjes, vond ik een rolletje met teckel lint. Vast een keer, zonder specifiek doel, besteld bij AliExpress. Ik zou de jongens niet echt blij maken met dit lint, maar twee vriendinnen en de fokker van onze teckel Max, vast wel. Met hen in gedachten kroop ik achter de machine.

Ik nam de maat op met een zwart meetlint van de Ikea, waar ik meteen ook een keycord in zag. Ha ha ha. Dus ook die knipte ik in stukken. Ik weet overigens nu wel weer wat ik gister mee had moeten nemen bij Ikea….nieuw meetlint. Ik kwam er gister niet op.

Het leek me meteen een ideaal moment om mijn Softbox Fotostudio uit te proberen. Natuurlijk voor een appel en een ei gekocht bij mijn vrienden in China. Het is simpelweg een witte doos met een Led strip. Leek me handig voor het fotograferen van geboorteschoentjes. Onderstaande foto's maakte ik er in/mee.

Zo, nu alles op de foto stond, kon ik 3 van de keycords versturen. Ik koos voor zelfgemaakte enveloppen, waar ik al eens een blog over schreef.

Ik heb ze gister gepost. Op het kaartje schreef ik 'zomaar', want er was geen speciale reden. Zoals ik al vaker in mijn blogs schreef, is er niets zo leuk al een onverwacht cadeautje geven of ontvangen. Ik hoop dat ik hun dag een beetje extra heb gekleurd.

Voor de jongens ga ik nog op zoek naar een vrolijk, meer passend lint of stofje voor hun keycord. Weer een mooi excuus voor een bezoekje aan de (online) fournituren winkel.

Auteur:

Blogger, mom, wife, plantlover, funny, sarcastic and creative.

Een gedachte over “Keycords

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s