Geplaatst in Geen categorie

Model Max

Na jarenlang zeuren en jammeren (LOL), kreeg ik vorig jaar dan eindelijk mijn zin, ons gezin werd uitgebreid met teckel Max. En hoewel hij thuis de kleinste is, heeft hij het grootste ego! Zoals het een goede teckel betaamt, zijn wij het personeel en de teckel doet lekker waar hij zin in heeft. Ha ha ha.

Mijn man had er niet veel trek in en als ik Max zou ophalen, dan moest ik er wel helemaal zelf voor zorgen. We hadden immers op dat moment al 2 bejaarde Labradors. Binnen 2 weken wist Max (gelukkig) zijn hart volledig te stelen, dat dwingen teckels ook gewoon af. En onze oude Labrador dames leefden helemaal op. Helaas hebben wij de oudste begin dit jaar in moeten laten slapen, maar gelukkig heeft de andere afleiding van Max.

Enige tijd geleden werd ik benaderd door Daniëlle Westdijk, fotografe. Ze is de eigenaresse van Fotostudio Key2Picture en (inmiddels ook) van Woef Fotografie. Woef Fotografie was op dat moment nog (alleen) Puppyfotografie. Ze wilde Max wel een keertje voor de lens hebben, want ze had nog geen teckels in haar portefeuille.

De tijd verstreek, want Daniëlle had het ontzettend druk met alle pup’s die bij haar op de foto gingen. Maar een paar weken geleden nam ze contact op om een afspraak te maken. Inmiddels is Max geen pup meer, maar dat maakt niet uit, want ze fotografeert niet alleen pups.

Op 15 juni was het dan eindelijk zover, mijn eigenwijze teckel mocht op de foto. Met wat koekjes en het maken van gekke geluidjes, zette Daniëlle hem binnen een half uurtje op de foto. We wisselden wat achtergronden en haalden er nog een kistje bij voor de afwisseling. Ik vond het een hele leuke ervaring!

Ik ben gek op mijn honden, maar heb er nooit eerder aan gedacht om met ze naar een fotograaf te gaan. Toen ik krap een week later de digitale bestanden ontving, wist ik zonder twijfel dat ik dit in de toekomst zeker nog eens zou doen! Oordeel zelf…

IMG_0984 IMG_1006 IMG_0992 IMG_1016

 

Het is altijd lastig om zelf een echte mooie foto van je huisdier te maken. Een fotograaf met ervaring is dus echt een uitkomst. Ik ben ontzettend blij met de foto’s!

Je kunt bij Danielle ook terecht voor:

* Zwangerschapsfotografie
* Newbornfotografie
* Kinderfotografie
* Portretfotografie
* Gezinsfotografie
* Productfotografie
Neem eens een kijkje op haar website voor haar portfolio en/of het maken van een afspraak.

Je kunt haar natuurlijk ook volgen op facebook: Woef fotografie en Key2Picture.

Auteur:

Blogger, mom, wife, plantlover, funny, sarcastic and creative.

2 gedachten over “Model Max

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s