Geplaatst in Geen categorie

Hoera voor Laura!

Op mijn werk heb ik een collega genaamd Laura. De partner van één van mijn mannelijke collega’s heet ook Laura. We moesten dus best een beetje lachen toen onze collega Robin onlangs vader werd van dochter Laura! Hij had dit overigens vorig jaar al bedacht en toen werkte hij nog niet bij ons. Maar een beetje grappig was het wel.

We hebben nog een collega die vader gaat worden van een dochter, dus wellicht gaat zijn dochter Sharon heten…..ha ha ha ha…

Ik zat met smart te wachten op het geboortekaartje van Laura, zodat ik lekker aan de fröbel kon. Precies op mijn vrije middag zat de kaart bij de post, mijn collega Laura twijfelde geen moment en stuurde de kaart aan mij door, zodat ik in het weekend meteen aan de slag kon.

Geboortekaartje van Laura
Geboortekaartje van Laura
Het kaartje was van een mooie kwaliteit karton, dus heel fijn om te verwerken tot geboorteschoentjes. Na de foto ging meteen de schaar erin. 🙂

Geboorteschoentjes van Laura
Geboorteschoentjes van Laura
Ik kan er geen genoeg van krijgen, hoeveel ik er ook maak. Het is altijd weer puzzelen om de namen mooi op de voorkant te krijgen, maar het lukt telkens toch weer.

Weetje:

De meisjesnaam Laura is in 2015 173 keer gegeven en staat op een gedeelde 86e plaats (bron: SVB).

Auteur:

Blogger, mom, wife, plantlover, funny, sarcastic and creative.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s