Geplaatst in geboorteschoentjes

Jinte Evie

Ik kreeg van Maaike het geboortekaartje van Jinte Evie. Leuke namen! Jinte had ik slechts één keer eerder gehoord, want er zit een Jinte bij mijn zoontje in de klas. 

De buitenzijde van het kaartje was van een soort gerecycled karton en in de binnenzijde zat een frisse witte inleg met een drukke opsomming van namen, geboortedatum, gewicht, enzovoorts.

‘Ik weet niet zeker of je er wat mee kunt zei Maaike nog tegen me’. Ik zei haar dat het in al die jaren nog nooit ‘niet’ is gelukt. 🙂


Tja, hoe zou ik dit eens gaan aanpakken. Ik zat er een poosje naar te kijken in mijn hobbykamer. Ik had maar één kaartje tot mijn beschikking. Juist het hartje en het wolkje vond ik zo leuk, hoe liet ik dat terugkomen?

Ik haalde het hartje en wolkje los en plakte ze beiden op het bruine karton. Ze zouden precies passen op de neuzen van de schoentjes.  Het idee maakte me enthousiast en ik begon druk te tekenen en te knippen. 


Van de binnenzijde van het kaartje kon ik de overige delen van de schoentjes maken. Voorzichtigheid was daarbij geboden, want dat was van dun papier. Met wat beleid borduurde ik alle randen en kon ik de schoentjes in elkaar zetten.


Weetje!

De meisjesnaam Jinte is in 2016, 94 keer gegeven en staat op de gedeelde 154e plaats (bron: SVB).
Het verveelt me nog steeds niet. Ieder kaartje is weer anders en alle mensen met wie ik contact heb zijn weer anders. Sommigen hebben wensen, anderen laten me volledig vrij. De reacties bij het getoonde eindresultaat geven altijd weer voldoening. Leuk dat ik mensen blij kan maken met mijn knutselwerkjes.

Wil je ook een paar geboorteschoentjes laten maken, neem dan vrijblijvend contact met me op voor meer informatie. De levertijd is op dit moment maximaal 1 week na aanleveren van het geboortekaartje.

Auteur:

Blogger, mom, wife, plantlover, funny, sarcastic and creative.

Een gedachte over “Jinte Evie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s