Geplaatst in Interieur en Styling

Mijn nieuwe aanwinst!

Een week of drie geleden, liep ik er langs, op zoek naar een rekje voor accessoires voor mijn zus. Hij stond eenzaam in een hoekje op de grond naast een stelling. Ik tilde ‘m op, er was niets mis mee en hij was maar € 12.99. Maar nee, ik zette ‘m weer terug.

Een week later liep ik weer even binnen en tot mijn verbazing stond hij nog op dezelfde plek. Hoe kon dat nou, hij was zo leuk! Maar ik nam ‘m niet mee. 🙂

Afgelopen vrijdag ging ik op zoek naar cadeautasjes en liep de winkel weer binnen. Ik was ‘m eigenlijk al vergeten, maar ineens zag ik in mijn ooghoek dat hij er nog stond. Tja, dan moest ik ‘m maar kopen! Ha ha ha ha.

Ik heb het over mijn nieuwe lampenkap, gekocht bij de Wibra! Ja echt, de Wibra! Vroeger als kind peinsde ik er niet over om naar de Wibra te gaan, maar die tijd ligt al lang achter me. Net zoals de Zeeman! Ze hebben tegenwoordig ontzettend leuke accessoires, knutselmateriaal en kleine cadeautjes.


Dit is ‘m dan! Ik ben er helemaal weg van! Bij de Ikea slaagde ik voor een fitting met een tof draadje. Ik kon er uiteraard ook voor naar de Praxis, maar ieder excuus voor de Ikea is er één. 😉


Mijn man was dan wel niet zo weg van de lampenkap, maar hij koos wel de fitting met dit toffe draadje uit. Hij wist toch wel dat die lamp hoe dan ook zou gaan hangen. Ha ha ha.


Het is wat lastig te fotograferen, maar het ziet er heel gezellig uit als de lamp brandt. 

Wat het extra leuk heeft gemaakt zijn de kleine prijzen! Met zulke prijzen kun je nog eens veranderen!

  • Lampenkap € 12,99
  • Fitting aan draad € 5,-
  • Lamp Ledare 400lm € 3,99

Hier in Lelystad hebben we een Action, Zeeman en Wibra naast elkaar. Heerlijk om even binnen te wandelen. 

Auteur:

Blogger, mom, wife, plantlover, funny, sarcastic and creative.

4 gedachten over “Mijn nieuwe aanwinst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s