Geplaatst in Geen categorie

Tussendoortje

Tussen de bedrijven door heb ik steeds een stukje gehaakt aan een infinity sjaal voor de dochter van mijn collega. Inmiddels is het voor mij geen origineel ontwerp meer, want ik heb er al tientallen gehaakt. Toch blijft het leuk om te doen. Het garen, waarvoor ik haaknaald 10 gebruikte, zorgt door de dikte voor een snel resultaat.


Ik heb twee bollen Roma Big van Scheepjes gebruikt. De bollen zijn 220 gram per stuk en het garen haakt bijzonder prettig. De kleur koos de dochter van mijn collega zelf uit, het is kleurnummer 10.Auteur:

Blogger, mom, wife, plantlover, funny, sarcastic and creative.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s