Geplaatst in Geen categorie

Geboorteslofjes voor Romee

Onlangs vroeg een collega van mijn zus of ik iets zou kunnen maken van het geboorte t-shirtje van haar kleindochter Romee. Ik had nog geen idee wat ik ervan zou gaan maken, maar daarom vond ik het een leuke uitdaging. Ik kreeg een paar t-shirtjes, zodat ik genoeg had om te experimenteren.Wegens de vakantie heb ik het een paar weken op de kast laten liggen, maar vanmorgen was ik vastbesloten om er vandaag iets van te gaan maken. 

Ik speldde mijn gebruikelijke geboorteschoentjes patroon af op de t-shirtjes en deed dat ook op een lapje wit vilt, zodat de slofjes wel enige stevigheid zouden hebben wanneer ik ze in elkaar zou naaien.


Ondertussen speelde mijn zoon Hugo met knopen en klosjes garen. Ik moest steeds een knoopje uitkiezen. Ik noemde de kleur van het knoopje dat ik wilde uitkiezen, waardoor we meteen de kleuren oefenden. Van een ritssluiting uit mijn naaikoffer maakte hij een hijskraan. 
Terwijl hij zich goed vermaakte, kon ik mooi de slofjes afspelden en naaien.Een schattig eindresultaat, al zeg ik het zelf. Nu maar hopen dat de trotse ouders van Romee de slofjes leuk vinden.

Auteur:

Blogger, mom, wife, plantlover, funny, sarcastic and creative.

Een gedachte over “Geboorteslofjes voor Romee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s