Geplaatst in Geen categorie

Geboorteslofje

Op 27 oktober 2015 werd Elise geboren, dochter van René en Sabrina. Ze hadden een origineel geboortekaartje van stof, in de vorm van een t-shirt. Ik heb slechts één keer eerder een geboorte t-shirt gekregen, dat was van Romee.

Een poosje geleden stuurde Sabrina een paar t-shirtjes op. Ik heb ze even een poosje laten liggen, omdat ik er geen tijd voor had….en ik HELEMAAL mijn naaimachine uit het stof moest halen! Ha ha ha. 

Ik had ze een paar weken geleden wel al verknipt, maar het was er nog niet van gekomen om het in elkaar te zetten. Afgelopen weekend had ik ineens het knutselvirus! Ik rondde 2 paar geboorteschoentjes af, ruimde mijn hobbykamer op en haalde mijn naaimachine uit het stof!

Ik ging in één zucht door en in 20 minuutjes had ik een geboorteslofje klaar. Er was niet zo heel veel tekst of afbeelding beschikbaar, dus ik heb het bij één slofje gelaten. Ik koos ervoor om ‘m in een madaillon te doen, in plaats van een hart. Zo vind ik ‘m het mooist tot z’n recht komen.


Sabrina en René hebben ‘m inmiddels ontvangen en ik kreeg onderstaand filmpje doorgestuurd, wat een goede impressie geeft!

Weetje!

De meisjesnaam Elise is in 2015, 257 keer gegeven en staat op de 45e plaats (bron: SVB).

Auteur:

Blogger, mom, wife, plantlover, funny, sarcastic and creative.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s