Geplaatst in Creatief met papier, geboorteschoentjes, kraamcadeau, papercraft

Geboorteschoentjes voor Mila

Met het nieuwe album van Sam Smith in mijn oren, zit ik rustig een half uurtje te wachten op Bram en zijn vriendje. Op woensdag hebben ze samen gitaarles en heb ik mooi even de tijd om één van mijn creaties met jullie te delen.

In 2015 maakte ik deze geboorteschoentjes voor Tess.

Geboorteschoentjes Tess

Nu werd ik een poosje geleden opnieuw door haar moeder Sylvana benaderd, die inmiddels zwanger was van dochter nummer twee! Ze informeerde of ik nog zo’n zelfde kantje en een bedeltje met ‘handmade with love’ had, want ze wilde graag weer een paar schoentjes laten maken.

Toevallig had ik net de dag ervoor mijn mandje met kant opgeruimd en was ik dit kant weer tegen gekomen. Ik beloofde haar om het apart te leggen.

Kantjes en bandjes

Op 20 september werd dochtertje Mila geboren. Na een paar weken viel dit schattige kaartje op de mat! Sylvana was goed voorbereid, ik kreeg er 3.

Geboortekaartje Mila

Wanneer ik een geboortekaartje met foto’s ontvang, probeer ik altijd een foto op de voorkant van het schoentje terug te laten komen. Dat kwam perfect uit, mede door de hoeveelheid kaartjes. 😊

Geboorteschoentjes Mila

Ik vind ze erg schattig geworden. We hebben zelf alleen zoons, dus even uitpakken voor een meisje is leuk! Sylvana dacht er gelukkig hetzelfde over, want dat is wat uiteindelijk telt.

Weetje! De meisjesnaam Mila staat dit jaar, tot nu toe, op nummer 6. Een hele populaire naam dus en toch was het mijn eerste paar geboorteschoentjes voor een Mila!

Over vijf minuten zijn de jongens klaar en gaan we lekker naar huis om te eten. Heb ik mijn tijd toch even nuttig besteed. En dat album van Sam Smith, het heeft me in ieder geval niet afgeleid… Ha ha ha ha.. Het is veel van hetzelfde, maar het luistert lekker weg.

Auteur:

Blogger, mom, wife, plantlover, funny, sarcastic and creative.

Plaats een reactie