Geplaatst in haken, kraamcadeau

Zwangerschapsverlof

Nee, ik niet hoor! Jullie dachten bij deze titel vast dat jullie wat hadden gemist. 🙂 De juf van onze jongste zoon Hugo, was vandaag voorlopig voor het laatst. Ze is in verwachting van een dochtertje en haar verlof is aangebroken.

Toen hij vorige week een dagje niet zo lekker was en daarom thuis bleef van school, was hij helemaal in paniek. Hij wist niet zeker of hij de juf nog wel zou zien! Ik moest van hem maar even naar school bellen en dat voor de zekerheid navragen. Ik zou de school toch al bellen om hem ziek te melden, dus ik vroeg maar meteen wanneer ze nou echt met verlof zou gaan. Het bleek dat ze elkaar nog wel een paar dagen zouden zien. 

‘Mam, we MOETEN wel een cadeautje aan de juf geven hoor’. Dat was ik met ‘m eens. Ze is een lieve juf en zorgt altijd goed voor de kinderen in de klas.

Ik besloot om weer eens een vlaggenlijntje te haken. Het was al een poosje geleden dat ik dat voor iemand had gehaakt en ik vind het ontzettend leuk om te doen. 


Hugo vond dat ik er ook een baby centimeter bij moest doen. Dat is een omhaakt rolmaatje, om je baby op te meten. Dit slakje had ik nog liggen in mijn mandje met gehaakte kraam- en zwangerschapscadeautjes. Hugo keurde het goed. 🙂


Het patroon voor de hartjes vlaggetjes kun je hier vinden. Het patroon voor het slakje, kun je hier downloaden. Mocht je vragen hebben, laat een berichtje achter of mail!

Vanmorgen werd de juf overladen met cadeautjes. Heel leuk dat er zoveel ouders aan hadden gedacht. De juf was heel blij verrast.


Toen ik Hugo vanmiddag uit school haalde, rende hij nog even terug om de juf te knuffelen. ‘Ik ga haar wel een beetje missen mam!’ ❤️

Auteur:

Blogger, mom, wife, plantlover, funny, sarcastic and creative.

Een gedachte over “Zwangerschapsverlof

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s