Geplaatst in Interieur en Styling, urbanjungle

Monkey Mask

Ik was al een poosje op zoek naar een Monstera Deliciosa ‘Monkey Mask’. Een kleine gatenplant, die uiteindelijk flink uit kan groeien. Je kan ‘m laten hangen of klimmen.

Ieder tuincentrum dat ik bezoek, speur ik af naar deze plant, maar helaas zonder resultaat. Of ze kunnen de grote vraag naar deze hippe plant niet aan, of ze lopen gewoon achter de feiten aan. De inkopers van de grote groene ketens moeten wat meer Urban Jungle blogs gaan lezen. 🙂

Gelukkig hebben we webwinkels! Ja, ook je kamerplanten kun je tegenwoordig eenvoudig online kopen. Ik deed het eerder al met de luchtplantjes en dat was me zo goed bevallen, dat ik dat nog wel een keer aandurfde.

Helaas trof ik 2 websites waar de plant op dit moment niet leverbaar was, maar bij Bakker.com was er voldoende voorraad. Een mooie webwinkel met voldoende keuze. Toevallig kreeg ik afgelopen weekend nog 10% extra kassakorting met een speciale kortingscode die ik per mail had ontvangen. Nou, mensen die mij kennen en/of volgen weten inmiddels wel dat ik van korting en koopjes hou. 🙂

Terwijl we net een gebakje aan het eten waren aan de keukentafel, stopte de pakket bezorger voor de deur. Bram pakte het pakket voor me aan, vindt hij leuk om te doen, helemaal als hij mag tekenen voor ontvangst!

Vol enthousiasme pakte ik mijn plant uit. Bram en ik vinden ‘m erg mooi!


In de doos zaten nog allerlei leuke dingen. Ik kreeg er een soort Yves Rocher gevoel bij. Gratis kruiden zaadjes, een bestellijst met retour envelop voor een volgende keer, waarbij ik dan ook nog eens een Gardena snoeischaar zou gaan ontvangen. 


Leuk! Bij Bakker.com hebben ze het begrepen. Verder was de communicatie na bestellen uiterst correct en netjes. Een aanrader dus!

Nu maar weer op zoek naar een mooie pot. Ik denk dat ik nog wat in de kast heb staan (helaas). Tja en anders een verplicht ritje naar het tuincentrum! 

Auteur:

Blogger, mom, wife, plantlover, funny, sarcastic and creative.

Plaats een reactie