Geplaatst in Geen categorie

Geboorteschoentjes voor Gwen

Een paar weken geleden kreeg ik van Alexandra het geboortekaartje van Gwen, het dochtertje van haar oude buren. Aan de buitenzijde een foto van baby Gwen en aan de binnenkant een foto van haar grote broer Sven, met de nog zwangere buik van hun moeder.


De foto van Gwen kon ik niet gebruiken op de schoentjes. Hoe mooi de foto ook was, het was te groot om het mooi terug te kunnen brengen op de neuzen of zooltjes. Maar de foto van haar broer Sven, aan de binnenzijde, was van een kleiner formaat. Ik besloot deze te gebruiken. Eigenlijk staat Gwen er ook op, maar dan nog in de buik van haar mama.

Na wat passen en meten begon ik druk te knippen, prikken en te borduren. De kaart had wat hardroze accenten, welke ik besloot door te voeren in het garen en lint.


Door de drukte in december waren de schoentjes wat langer onderweg dan gebruikelijk. Gelukkig zijn de afgelopen week afgeleverd bij de trotse ouders van Gwen en Sven. Ik heb gehoord dat het ze ontroerde. 

Weetje! De meisjesnaam Gwen is in 2015 41 keer gegeven en staat op de gedeelde 320e plaats. 2016 staat nog niet online. (Bron: SVB).

Auteur:

Blogger, mom, wife, plantlover, funny, sarcastic and creative.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s