Geplaatst in Geen categorie

Dokter Shartistiek

Toen Bram twee jaar en twee maanden oud was, gingen we een dagje met vrienden naar Movie Park Germany. Ik weet dat zo exact, omdat ik er na dat weekendje achtbanen en wildwaterbanen achter kwam dat ik zwanger was van Hugo. Oeps…

Bram mocht wat uitkiezen in één van de winkels van het park en koos een leeuw van het merk Nici.


Toen Hugo eenmaal rond liep, pakte hij altijd Bram’s leeuw, tot grote frustratie van Bram. Na wat Googlewerk werd leeuw nummer 2 gekocht via AliExpress. Dit was mijn eerste kennismaking met AliExpress! Zoals je wellicht weet, ben ik inmiddels vele Chinese prullaria bestellingen verder. Ha ha ha…

Binnen twee weken bracht de postbode het pakket bij ons thuis. Er zat aan de leeuw een labeltje van het merk Nici, maar de leeuw was groter dan die van Bram en had een andere staart en nagels. Hartstikke Chinese namaak, maar niet minder leuk. Het werd Hugo’s vaste knuffel en de beide leeuwen kwamen elkaar met spelen vaak tegen. 

Afgelopen vakantie verbleven wij in een huisje in de Belgische Ardennen. Waar Hugo tot de ontdekking kwam dat de leeuw wat miste! Hij had geen staart meer! Crisis!

We konden hem er gelukkig al gauw van overtuigen dat mama een hele mooie staart kon punniken, haken, knopen of breien. 🙂 Toch zei hij iedere dag heel sip: ‘jammer dat zijn staart weg is mam’.

Eenmaal terug van vakantie ruimden we onze auto uit, waarbij de stoelverhoger van Hugo van z’n plek kwam. Hugo kwam dolenthousiast (lees:hysterisch) met een staart aan rennen! 

We zijn alweer een paar weken thuis. Ik had al gehaakt, cadeautjes ingepakt en wat geboorteschoentjes geknutseld, dus Hugo vond het nu echt tijd dat ik eens aan zijn leeuw begon.

We ontdekten dat leeuw ook nog een verwonding ter hoogte van zijn baard had.


Hugo, die net even op een onbewaakt moment een hap uit zijn eigen haar had genomen met een schaar, kwam heel geïnteresseerd kijken naar mijn hechtwerk. De tijd zal uitwijzen of dat verstandig was….


Leeuw ligt op de uitslaapkamer bij te komen van zijn ingreep. En mijn kleuter vindt zijn mama echt geweldig! ‘Mama kan alles’… ❤️

Auteur:

Blogger, mom, wife, plantlover, funny, sarcastic and creative.

Een gedachte over “Dokter Shartistiek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s