Geplaatst in Geen categorie

Geboorteschoentjes voor Hendrik

Mijn eerste Hendrik! Een echte oud-Hollandse naam. Wellicht vernoemd naar (groot)vader. In ieder geval origineel in deze tijd…dacht ik! Maar in 2015 is de naam Hendrik 142 keer gegeven en staat op de 118e plaats (bron: SVB). Valt dus mee met de originaliteit! Ha ha ha.

De buurvrouw van Hendrik vroeg me om geboorteschoentjes te maken. Ze had al 2 kaartjes geregeld. Altijd handig! Alhoewel het met één kaartje meestal prima lukt, is het wel handig om er 2 te hebben in verband met snij verlies. Soms staat er iets moois aan 2 kanten van een kaartje en als je er dan maar één hebt, moet je gaan kiezen.


Ik was blij verrast met dit kaartje. Eindelijk weer eens één met een foto erop. Ditmaal beide zussen van Hendrik en een zwangere buik van zijn moeder.

Het kaartje was van soepel en glanzend karton. Perfect om te verwerken tot geboorteschoentjes. De zussen moesten er absoluut op komen. Op de zooltjes kwam dit mooi uit.


De naam van Hendrik was precies in het juiste formaat gedrukt, waardoor deze goed op de voorkant paste.

De kleine blauwe speentjes en het spierwitte organzalint kreeg ik toevallig afgelopen week nieuw binnen. Dat kwam heel goed uit!

De ouders van Hendrik hebben de schoentjes inmiddels van Ivonne gekregen. Ze liet mij weten dat ze er erg blij mee zijn. Altijd weer leuk om te horen.

Auteur:

Blogger, mom, wife, plantlover, funny, sarcastic and creative.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s