Geplaatst in Geen categorie

Kralen armbandjes

Ik bestel regelmatig hobbyprullaria via AliExpress. Het aanbod is heel uitgebreid. Een paar weken geleden stuitte ik op ontzettend leuke kralen in de vorm van een ster. 


Ik betaalde € 1,54 inclusief verzendkosten en de kralen waren 14 dagen onderweg. Dat is wat sneller dan gemiddeld. Ik ga meestal uit van 3-5 weken. Als ze dan uiteindelijk op de deurmat vallen, weet ik soms niet meer wat ik ook alweer had besteld. Natuurlijk weet ik dat direct weer wanneer ik ze uitpak. 🙂

Vaak weet ik nog niet wat ik er van ga maken en ligt het weken tot maanden in de kast, zoals de vrolijke ronde kraaltjes op bovenstaande foto. 🙂 Ik betaalde € 2,87 inclusief verzendkosten voor deze 500 vrolijke kraaltjes. Ik heb ze overigens niet nageteld….

Tussen mijn klosjes naaigaren had ik 3 kleuren dun elastiek. Allemaal onaangeroerd, maar nog niet zo oud dat het verdroogd was. 


Ik maakte een eenvoudig armbandje van de sterretjes. Eenmaal de smaak te pakken, maakte ik meteen een armbandje van de zwart/wit gestreepte kraaltjes. 

Gewoon leuk om te doen! Ook met de kinderen, bijvoorbeeld op een regenachtige vakantiedag. En natuurlijk kan dit prima met de kralen van de plaatselijke hobbywinkel, Action of Wibra!

Auteur:

Blogger, mom, wife, plantlover, funny, sarcastic and creative.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s