Geplaatst in Geen categorie

Het is beter te geven…

….dan te ontvangen. Alhoewel ontvangen ook wel heel erg leuk is!

Wie mij een beetje kent, weet dat ik graag deel en weggeef. Sjaals, geboorteschoentjes en woonprullaria, ik geef het regelmatig weg. Ik heb het toch al betaald en toen kon ik het blijkbaar missen, dus waarom zou ik er niet iemand blij mee maken.

En ondertussen voed je andere mensen, die van nature misschien niet zo vrijgevig zijn (vaak onbewust), ook nog een beetje op. Ha ha ha.

Ik verwacht nooit iets terug, maar als er dan onverwachts iets terug komt, is dat wel heel erg leuk. Zoiets maakt je hele dag goed. Zoals het kaartje dat gister ineens op de deurmat lag van Marjolein. Zij mocht in mijn plaats met mijn zus mee naar het theater! De kaartjes koop je vaak al maaaaaanden van tevoren en dan komen er tussentijds soms andere dingen op je pad, zoals de avondvierdaagse.

Kaartje van Marjolein
Kaartje van Marjolein

Onlangs kwam ik thuis van mijn werk en toen lag er een enveloppe op de deurmat afkomstig van Naomi. Zij is de vrouw van een oud-collega en ook erg creatief! We delen vaak haakpatronen met elkaar en we sturen leuke pins vanaf Pinterest! Ze liep op een dag tegen ontzettend leuke sokken aan, waarbij ze direct aan mij dacht. Super lief!

Teckel sokken
Teckel sokken

De gestreepte teckels staan verkeerd op de foto, ze horen elkaar te kussen! Ik vind ze eigenlijk te leuk om te dragen, dus ze hangen nu nog even in mijn hobbykamer op mijn gaaspaneel. En misschien moet ik maar een paar foute slippers kopen, zodat ik ze kan showen als ik ze draag. 😂

Matroesjka's
Matroesjka’s

Sommigen van jullie weten misschien wel dat ik Matroesjka/Baboesjka poppen leuk vind! Het liefst een enorm grote of juist een hele kleine met zoveel mogelijk poppetjes. Het huis staat er niet vol mee hoor, maar in iedere kamer is er wel één te vinden. De leukste zijn die ik heb gekregen. 😁 Zo kreeg ik gister een grappig setje van Sandra!

 

Een heel kleurig plaatje zo bij elkaar!

Het zijn vaak de kleine dingen die het doen. Stuur iemand eens een kaartje of maak zelf wat voor iemand. Kook eens voor je alleenstaande buurvrouw/buurman, veeg het stoepje van je ouders of koop dat kleinigheidje voor iemand dat je aan hem/haar doet denken. Gewoon doen!

Auteur:

Blogger, mom, wife, plantlover, funny, sarcastic and creative.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s