Geplaatst in Geen categorie

Shartistiek is back! :)

11 februari 2013 schreef ik mijn eerste blog op een Blogger pagina. De pagina bood mij als onervaren blogger, tal van eenvoudige mogelijkheden om snel een blogje te schrijven en met jullie te delen. Ik heb in totaal 101 berichten geschreven tot en met mijn laatste in augustus van 2015.

Ik had net een nieuwe baan, moest daarvoor in een snel tempo mezelf allerlei nieuwe informatie eigen maken. Heel erg leuk, maar uiteraard ook geestelijk vermoeiend. Als er van knutselen al wat terecht kwam, was ik blij dat ik het af kon maken, laat staan dat ik nog de tijd zou nemen om er wat over te schrijven. Ik dacht er wel aan, maar had gewoon geen puf en inspiratie. 🙂

Het harde werk heeft z’n vruchten afgeworpen, ik heb inmiddels een vast contract en heb het ontzettend naar mijn zin! Mede daardoor heb ik inmiddels weer de rust gevonden en inspiratie.

Ik heb me, mede door mijn werk, verdiept in WordPress en een eenvoudige website gemaakt, met een viertal pagina’s. “Home” en “Blog” spreken voor zich. Onder “geboorteschoentjes” vertel ik wat over mijn grote hobby, het maken van geboorteschoentjes. En tot slot laat ik onder “Portfolio” aan jullie zien wat ik zoal heb gemaakt.

Na de basis te hebben gemaakt, heb ik al mijn voorgaande blogs vanaf Blogger geïmporteerd naar mijn WordPress pagina. Gelukkig ging dat een stuk makkelijker dan ik had gedacht en met een paar muisklikken en een beetje moeilijk kijken waren daar al mijn oude Blogs, op mijn nieuwe pagina.

Voor de geboorteschoentjes die ik graag maak, heb ik een paar jaar geleden met hulp van mijn zus, een website gemaakt; “Shartistiek.nl”. Ik kreeg regelmatig mail en berichtjes via deze website, maar de inhoud was inmiddels niet meer helemaal van NU. Daarom heb ik besloten om op Shartistiek.nl mijn geboorteschoentjes en blogs met jullie te delen. Velen weten mij al te vinden, ik hoop dat het er nog veel meer gaan worden.

Auteur:

Blogger, mom, wife, plantlover, funny, sarcastic and creative.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s