Geplaatst in Geen categorie

Rudolf uit China :)

Normaal type ik eerst een titel bovenaan mijn berichtje in de Blogger app, maar ik weet even niets. Dus ik ga gewoon mijn verhaal doen en dan komt het waarschijnlijk wel vanzelf. Als er wat boven staat, is het dus goed gekomen!


Mijn eerste vier weken bij mijn nieuwe werkgever zitten erop en ik kan met zekerheid zeggen dat ik het ontzettend naar mijn zin heb! Totaal uiteenlopende, maar een ontzettend leuk stel collega’s en heel veel technische kennis die ik op moet doen, maken het tot een leuke nieuwe uitdaging.

Het haken en knutselen schiet er wel even ontzettend bij in. Althans, ik ben van dagelijks haken teruggegaan naar één keer per week! Ik ben ’s avonds veelal blij als ik even rustig op de bank zit. Maar dat hoort er gewoon bij.

Uiteraard heb ik tal van ideeen! Maar de meeste hebben te maken met die hobbykamer (die er toch echt lijkt te komen in 2015) en interieur veranderingen die op mijn lijstje staan. 

Eén kan ik in ieder geval van mijn lijstje strepen!! Ik had een wandje tussen de keuken en de kast in de woonkamer, welke nog wat nodig had. Ik heb afgelopen winter al een leuke industriële lamp bij de IKEA gekocht, welke daar zooo ontzettend leuk bij een zwarte rotan stoel stond…. Ha ha ha..
Duss, een paar weken geleden die zwarte rotan stoel maar eens gekocht. En wat zou een leuk vachtje/huidje toch leuk staan in die stoel…

Ik speurde het internet af naar schapen- geiten- en hertenvelletjes. Zo trof ik Lex, een slager die schapenvachten van eigen vee verkoopt. Hij appte mij een rits foto’s door van wat vachten die hij zoal had liggen. Ze waren eigenlijk allemaal ontzettend mooi, maar er was er 1 die perfect leek voor mijn stoeltje. Na het financieel te hebben afgehandeld, ontving ik na een paar dagen een pakketje met het schapenvel. In het echt was hij nog veel mooier! Gelukkig maar… Anders was het een duur kleedje voor de honden…

In mijn beleving ontbrak er nog 1 ding! Een hertenkop! Ha ha ha. Tja, ik hou d’r van. Zo’n schild met een rendier of hertenkop. Maar buiten dat ze erg duur zijn en wellicht te groot voor het kleine wandje, wordt mijn wederhelft er niet erg blij van.

Op AliExpress heb je dagelijks speciale aanbiedingen, sommige aanbiedingen gelden maar voor korte tijd. En ineens was hij daar, Rudolf! Een doe-het-zelf bouwpakket van hout. Hij was maar een uur of twee beschikbaar, dus ik aarzelde geen moment! 
Vandaag was het zover, Rudolf werd bij mij afgeleverd. 🙂

Wat mij betreft maakt hij het plaatje af! Een gezellig hoekje.Tja, die titel.. 

Auteur:

Blogger, mom, wife, plantlover, funny, sarcastic and creative.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s