Geplaatst in Geen categorie

Geruild, gekregen en een koopje

Uitslapen, fietsen, wandelen, spelen en lekker eten. Het was fijn om met het hele gezin vrij te zijn en even bij te komen van school, werk en de sleur van het dagelijks leven.

Ik was begonnen aan een miniatuur Tweet haken van heel fijn garen. Ik moet nog een snaveltje en één vleugeltje haken en dan kan ik jullie het eindresultaat tonen. Ik laat overigens vaak tussendoor een foto zien op mijn creatieve Facebookpagina. Het lichaam van Tweet is daar terug te vinden.
Ik volg zelf op Facebook een dame die meubeltjes opknapt en ze dan weer verkoopt voor zachte prijsjes. In december plaatste zij een oproep, waarin zij een wandrek aanbood, in ruil voor een nog op te knappen meubelstuk. Tot mijn grote verbazing reageerde er niemand, terwijl het wandrek echt heel leuk was. Ik had op zolder een tweetal nog op te knappen letterbakken staan en ik kon er wel één missen, dus ik maakte een foto en stuurde deze aan haar door. Ze vond de letterbak leuk en we maakten een afspraak om het te ruilen. 
Het rek moet nog een plekje krijgen, waarschijnlijk in mijn nieuwe (nog te realiseren) hobbykamer.
Als je tegenwoordig snel een spel, huisraad of kleding wil verkopen, is het handig om lid te worden van tweedehands vraag en aanbod pagina’s op Facebook. Op een pagina waar men gratis spullen kan aanbieden, bood een oud collega van mij lippen aan. De lippen zijn ooit in een modezaak gebruikt op een paspop (in plaats van een hoofd). Ik vond ze wel kunstzinnig en besloot te reageren. Dezelfde dag werden ze van mij. Ze hebben een likje verf nodig, maar dat is geen enkel probleem.
Ze zullen geweldig staan bovenop een kast in mijn hobbykamer of eventueel op een nog aan te schaffen paspop!!!!
Ik heb iets met Teckels. Jawel, het hondenras. En dan wel de kortharige. Op pinterest heb ik er een bord aan gewijd, Dachshund genaamd. Ik heb geen huis dat vol staat met beelden van Teckels hoor. Ik heb messenleggers in een glazen pot, een klein beeldje op de vensterbank, een miniatuurtje voor in een letterbak en een krijtbordje in de vorm van een Teckel. Ik zou een sjaal met een Teckel print nog eens leuk vinden om te hebben en uiteraard ooit een echte Teckel. 
Uiteraard was ik verkocht toen HEMA de grote zwarte Takkie knuffel begon te verkopen. Takkie is de Teckel van Jip & Janneke. Ik ben niet gierig, maar ik vond ‘m te duur en besloot ‘m niet te kopen. Tot ik vorige week op Marktplaats.nl een Takkie XXL zag, nieuw met prijskaartje nog aangehecht. Ik bood voor de grap € 12,50 en dat was de prijs waarvoor ik ‘m mocht overnemen.
Mijn man Pierre wist nergens van en toen hij Takkie gister zag staan, moest hij wel een beetje lachen. ‘Waar ga je die neerzetten?’ vroeg hij. Tja, hij staat nu even op de strijkplank…
 
Op dit moment ben ik bezig aan een voor mijn doen groot haakproject. Ik hoop het eindresultaat deze week met jullie te kunnen delen.

Auteur:

Blogger, mom, wife, plantlover, funny, sarcastic and creative.

2 gedachten over “Geruild, gekregen en een koopje

 1. Beste mevrouw,
  Geniet u nog altijd van die reuze Takkie of staat hij inmiddels mateloos in de weg? Mijn dochter van 9 heeft hem zien staan bij de Hema, de XXL. Echter is deze enkel te winnen, ze heeft een gok gewaagd maar de kans is klein. Wij worden dag en nacht geconfronteerd met Takkie-gekte. Mocht u Takkie een nieuw huisje gunnen dan hoor ik het graag. Vriendelijke groeten, Lindsay & Elynn

  Like

  1. Beste Lindsay & Elynn, de magie van Takkie blijft. Ik blijf ‘m ook leuk vinden! De XXL Takkie is al een poosje verhuisd, dus helaas kan ik jullie niet blij maken. Ik hoop dat jullie ‘m alsnog winnen!
   Groetjes Sharon

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s