Geplaatst in Geen categorie

Mini beertje

Ik was een jaar of twaalf toen ik in een hobbywinkel een gratis patroontje mee kreeg van een heel klein beertje. Niet groter dan 5 cm. Ik weet dat ik het beertje een aantal maal heb gemaakt, maar de laatste keer is zeker veertien jaar geleden. 🙂

Toen ik onlangs mijn koffer met naaigaren aan het opruimen was, vond ik onder andere dit patroontje weer terug. Ik heb ontzettend veel vilt in huis, dus het leek me leuk om het beertje weer eens te maken. Het zou ook wel weer eens een leuke afwisseling zijn, want tegenwoordig doe ik bijna niets anders meer dan haken.

Hier volgen een aantal foto’s van het hele proces.
Auteur:

Blogger, mom, wife, plantlover, funny, sarcastic and creative.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s