Geplaatst in Geen categorie

Wie wat bewaart….

‘Wie wat bewaart die heeft wat’. Ik bewaar vanalles wat soms jaren in de kast ligt, maar dan zomaar ineens toch bruikbaar is.
Ik wilde graag labels van papier, in verschillende maten, om aan cadeautjes en eigen creaties te bevestigen, voorzien van een leuk plaatje of een tekst. Ik struinde het internet af en vond er vele, maar mijn zus had een heel leuk doe-het-zelf voorbeeld gevonden op Pinterest.com. Dus het werd zelf maken….
Men neme…

Oude bladmuziek en tassen van papier

Ik knipte een hartje en wat verschillende rechthoeken als sjabloon uit stevig papier. Vervolgens vouwde ik een stuk bladmuziek of tas een paar keer dubbel, legde het sjabloon op het papier en knipte er omheen.

Het eindresultaat

Toen ik gisteravond in bed lag, schoot er ineens een oogjestang door mijn gedachten. Dat zou het label iets extra’s kunnen geven voor wat betreft de uitstraling. Vanmorgen vond ik de tang in mijn naaikoffer, bij de gaatjes- en drukknopen tang. Allemaal nog nooit gebruikt, maar al zeker vijf jaar in mijn bezit. 🙂
Ik heb eerst nog wat nieuwe labels geknipt, want het gaatje dat ik in de labels hierboven heb gemaakt met een perforator, was net iets te groot voor een oogje van metaal.

Inmiddels heb ik wat stempeltjes besteld via marktplaats om enkele labels mee op te leuken. Ik zoek nu nog naar leuke stickertjes om tekstjes op te schrijven.

Benodigdheden: 

 Bladmuziek, oud en stevig (kringloop);
Tassen van papier;
Oogjes en tang (Doe-het-zelf zaak) of perforator;
Sjabloontje (zelf te maken);
Schaar.
Tijd: +/- 30 minuten voor een setje van 20 kaartjes.

Auteur:

Blogger, mom, wife, plantlover, funny, sarcastic and creative.

3 gedachten over “Wie wat bewaart….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s