Geplaatst in Creatief met papier, geboorteschoentjes, kraamcadeau

Juliun-Djace

Ik moest nog even een keer extra naar het geboortekaartje kijken, voordat ik de naam van deze baby als titel in typte. Een niet alledaagse naam!

Mijn buurvrouw Jennifer bracht me gister dit leuke frisse kaartje. Het was een enkele kaart, dus ze had er maar gelijk 2 gevraagd. 

Ik ging er direct mee aan de slag! Heerlijke ontspanning na een dagje werken. Met een glaasje limo en Netflix aan, begon ik druk te knippen. 

Ik twijfelde even over de kleuren voor het garen. Zwart leek me prachtig! Ik had zwart garen, lint en veertjes. Toch besloot ik voor groen te gaan, dat ook in de kaart voor komt. Zwart was misschien wat donker voor een babykamer, waar mijn schoentjes veelal komen te hangen.

Het kaartje was van een prettige papierkwaliteit. Knippen, prikken en naaien ging daarom heel vlot. Voor ik het wist konden de schoentjes in elkaar gezet worden. Dat besloot ik echter tot vandaag te bewaren, want het was inmiddels bedtijd.

Vanmorgen kroop ik direct weer achter mijn bureau, om de schoentjes verder af te maken.


Het zwart en wit heb ik terug laten komen in de balletjes, die ik ter decoratie in het kunststof hart deed. 

Alhoewel ik met alle kaartjes wel raad weet, is het ene kaartje wat meer geschikt dan het andere. Bij dit kaartje stond alles precies op de juiste plek om tot dit leuke eindresultaat te kunnen komen.

Jennifer heeft de schoentjes vandaag meteen langs gebracht. Normaal moet ik wel eens een paar weken wachten voordat ik het met jullie kan delen, maar nu kan dat dus nog dezelfde dag. 🙂

Auteur:

Blogger, mom, wife, plantlover, funny, sarcastic and creative.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s