Geplaatst in Geen categorie

Dean

Een poosje geleden kreeg ik een heel bijzonder kaartje. Als je ‘m ziet denk je: ‘tja een kaart met een babyfoto’. Wat het zo speciaal maakte was dat de binnenkant heel persoonlijk was qua tekst.

img_0387

Bij ons ging de kinderwens al vlot na het beslissen om kinderen te willen in vervulling. Maar de ouders van Dean hebben er wat langer op moeten wachten. En daarbij horen zorgen en soms ook verdriet en een verlangen dat steeds sterker wordt.

Door deze kaart besefte ik weer even extra hoe gezegend wij zijn met twee gezonde kinderen en dat het allemaal als vanzelf ging.

Het kaartje was van wenskaart materiaal, afkomstig van Greetz.nl. Het was heel lastig om de kaart mooi te kunnen houden. Tekenen, knippen en prikken moest met veel beleid. Na alle randen te hebben voorzien van een randje borduurgaren, heb ik de bovenkanten/neuzen van de schoentjes om een kokertje gedraaid en vast gezet met wat haakkatoen. Ik heb het 2 weken zo laten zitten, in de hoop er een mooie vorm in te krijgen, zodat er geen vouwen en scheuren in zouden komen. En dat is gelukt!

img_0767 img_0768

Ik vind ze extra mooi, doordat Dean zo bijzonder gewenst is door zijn ouders.

Weetje!

In 2015 is de jongensnaam Dean 249 keer gegeven en staat op de 56e plaats (bron: SVB).

Auteur:

Blogger, mom, wife, plantlover, funny, sarcastic and creative.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s