Geplaatst in Geen categorie

Tafelkleed

Toen we in augustus 2009 in onze huidige woning gingen wonen, was Bram 1,5 jaar oud. Het werd tijd dat we volwassen werden en we verruilden onze 2-persoons Ikea bartafel voor een echte eettafel. 🙂


We kochten onze eiken houten tafel bij Woonsuxes in Lelystad. Deze werd speciaal voor ons gemaakt en het duurde destijds een week of 6 om te maken.

Inmiddels hebben we wel een keer andere stoelen aangeschaft, maar de tafel gaat ons hele leven mee. 🙂

We zijn net als andere gezinnen, druk met werk en naar school gaan. Alles in huis moet makkelijk in gebruik zijn en makkelijk schoon te houden. Dus op onze mooie tafel, ligt eigenlijk altijd een tafelkleed van zeil. Jammer, want je ziet die prachtige tafel nooit.

Ik besloot op zoek te gaan naar transparant tafelzeil. Onze tafel is 220 cm lang, dus het moest een aardig tafelkleed worden. Ik kreeg tal van keuzes via Google gepresenteerd en koos uiteindelijk voor het zeil van Kwantum.

Online gaf ik aan dat ik 3 meter wilde en rekende het direct af. Binnen een paar werkdagen kon ik mijn (rol) tafelzeil afhalen bij de Kwantum bij ons in Lelystad.

Vanmorgen na zwemles en de boodschappen, maakte ik de keuken aan kant. De tafel was nog een rommeltje, omdat we na het ontbijt direct door gingen naar zwemles voor Hugo. Ik verruilde het bloemenkleed van de Action, voor het transparante tafelkleed.


Ik moest er ook wel een beetje om lachen, het doet een beetje denken aan van die Amerikaanse huishoudens waar ze de bankstellen in plastic pakken om het mooi te houden. Ha ha ha…

De mannen hebben het goedgekeurd en meteen ingewijd. 🙂

Auteur:

Blogger, mom, wife, plantlover, funny, sarcastic and creative.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s