Geplaatst in Geen categorie

Hema fotorek XXL

Regelmatig, als we een bezoekje aan de binnenstad van Amsterdam brengen, breng ik ook een bezoekje aan de HEMA op de Nieuwendijk. Niet om persé wat te kopen, maar je kunt er naar een schoon toilet. Ha ha ha ha. Tja, ik ben ook maar gewoon een vrouw.

In de rij staan bij het toilet is overigens niet goed voor de portemonnee, want er staat vanalles om je impuls koopdrang te bevredigen. Eerst lagen precies daar de bollen haak- en breigaren (die trouwens een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben). In ieder geval zijn het altijd dingen waar de gemiddelde vrouw hebberig van wordt. 

Een hele poos, hingen er kaarten-/fotorekken  in allerlei maten, maar kon er geen juiste plek voor bedenken. Dus ik liet ze keer op keer netjes staan. Maar ik moet eerlijk bekennen, dat ik af en toe online keek of ze de rekken nog op voorraad hadden.


Ineens was daar mijn geluksdag! Ik keek online en de rekken waren 50% afgeprijsd! Kopen dus, dat dacht ik meteen. Na een paar dagen kon ik ze ophalen in een HEMA vestiging bij mij in de buurt. Ik zette de twee rekken (XXL en 1 slagje kleiner) naast de kast in mijn hobbykamer, want ik twijfelde nog over een geschikte plek….

Na een drukke onrustige week heb ik vandaag een hangdag. Verder dan een was aanzetten en de vaatwasser uitruimen zou het vandaag niet komen. De jongens spelen lekker buiten en ik zit onderuit op de bank. 

Ineens viel mijn oog op dat lege stukje muur in de gang, waar tot voor kort een kapstokje hing met allerlei prullaria en accessoires erop en aan. De ideale plek voor een fotorek (😁). 

Uiteraard ben ik lui vandaag, dus ik deed een was in de droger en pakte in één keer de boormachine, waterpas, pluggen en schroeven, zodat ik maar één keer hoefde te lopen. Ha ha… 

Binnen 5 minuten was ik klaar! Zie hier het resultaat.

XXL fotorek HEMA
XXL fotorek HEMA

Zoals jullie zien, is er nog ruimte genoeg voor al jullie kaartjes. 😉

Het kleinere fotorek staat nog rustig naast de kast in mijn hobbykamer. Ik heb er nog geen plek voor bedacht, maar dat komt vast goed. En zo niet, dan vind ik vast iemand die ik er blij mee kan maken.

Advertentie

Auteur:

Blogger, mom, wife, plantlover, funny, sarcastic and creative.

2 gedachten over “Hema fotorek XXL

    1. Ik geloof dat ze al helemaal uitverkocht zijn en ik weet ook niet of ze nog komen. Hema heeft wel vaak van dit soort betaalbare hebbedingetjes.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s