Geplaatst in Geen categorie

Daley’s geboorteschoentjes

Daley’s moeder zei vlak na de geboorte dat ze graag geboorteschoentjes wilde laten maken. Ik heb geboorteschoentjes cadeau gegeven na de geboorte van hun eerste zoontje Levi. Ze was er helemaal weg van, dus ze wilde graag een zelfde aandenken voor kleine Daley.

Maar de tijd vliegt met een baby, kleuter (Levi), man en werk, dus inmiddels is er al meer dan een jaar verstreken. Vorige week kwam ze wat bij me ophalen en toen kwam alsnog het kaartje. 😊

Geboortekaartje Daley
Geboortekaartje Daley

Wat een ontzettend vrolijk een grappig kaartje. Weer eens anders dan het laminaatvloertje met roze of blauwe accenten. Niet mis mee hoor, maar die zijn ‘in’ dus die zie ik ook bijna alleen maar voorbij komen. Dit was dus een welkome verassing!

Ik moest eerst nog wat andere schoentjes en prullaria afronden en natuurlijk heb ik gewoon een baan, dus het kaartje bleef even liggen. Vrijdagavond ben ik er uitgebreid voor gaan zitten.

Het soort karton is heel prettig om te verwerken. Het is soepel en vertoont geen scheurtjes als je het voorzichtig buigt. Zoals bij de ronding van de neuzen en achterkant van de schoentjes. Fijn! De schaar vloog er doorheen en vervolgens de prikpen. 🙂

Geboorteschoentjes Daley
Geboorteschoentjes Daley
Close-up
Close-up

Een leuke verpakking is het halve werk

Een leuke verpakking is het halve werk! 🙂

Weetje!

De jongensnaam Daley is in 2015 248 keer gegeven en staat op de 57e plaats (bron: SVB).

Wil je ook een paar geboorteschoentjes laten maken? Ik heb nog nooit een kaartje gehad waar ik niets mee kon. Zelfs de hippe stoffen geboorte t-shirtjes zijn geen probleem. Laat gerust een berichtje achter. Dit kan ook op mijn Facebookpagina.

Auteur:

Blogger, mom, wife, plantlover, funny, sarcastic and creative.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s