Geplaatst in Geen categorie

Kekke dorpels

Een paar weken geleden stond mijn man Pierre met twee dorpels (drempels) in zijn handen. Ze waren afkomstig van de zolderkamers van onze jongens.

‘Wat ga jij nou doen?’ vroeg ik. Hij had besloten ze zwart/geel te maken. Het idee van afzetlinten en verkeersborden, passend bij onze grote kleine auto fans.

Hij begon druk te plakken!

Blanke dorpel beplakt

De perfectie! Gelukkig heeft hij meer geduld dan ik! Na het afplakken van beide dorpels, ging hij aan de slag met gele verf. Geel is zo’n kleur die vaak niet in één keer dekt, dus hij heeft met tussentijdse droogtijd, meerdere lagen aangebracht.

Resultaat na verwijderen tape

Op de foto hierboven zie je het resultaat voor en na het verwijderen van de tape. Vervolgens plakte hij de gele strepen weer op dezelfde manier af en was het tijd voor de zwarte verf.

Het is resultaat is echt super tof!


Vooral onze jongste zoon Hugo is ontzettend blij met het resultaat. Het past mooi bij zijn wagenpark! 🙂 Bram is 8 en vond het oké. Ha ha.

Wil je ook zulke mooie dorpels? Je zou natuurlijk Inkenhaag Schilders kunnen bellen. LOL!

Met schuurpapier, schilderstape, rolmaat, verf en heel veel geduld, gaat het zeker lukken. Voor vragen en advies, laat even een berichtje achter!

Auteur:

Blogger, mom, wife, plantlover, funny, sarcastic and creative.

2 gedachten over “Kekke dorpels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s