Geplaatst in Geen categorie

Mijn eerste omslagdoek!

In de vele haakgroepen waar ik lid van ben op Facebook, pronken verschillende dames met hun omslagdoeken. Veelal staan ze zelf trots op de foto terwijl ze hun sjaal showen. Ik vind de kleur keuze soms te wensen overlaten, maar er komen wel ontzettend mooie patronen voorbij.


Ik besloot onlangs te beginnen aan de Southbay omslagdoek/sjaal. Ik had nog een mooi fijn acryl garen liggen en ging meteen aan de slag. Doordat het fijn garen is, was het best even een klus om tot zo’n grote lap te komen, maar het is gelukt en ik ben best wel trots. Mijn eerste omslagdoek! 🙂De bovenkant is 180 cm breed en in het midden van onder naar boven is 85 cm. Zoals je op de eerste afbeelding kunt zien, is de omslagdoek ook als sjaal te dragen.


Ik ben alweer aan 2 nieuwe omslagdoeken bezig in hetzelfde patroon. Ditmaal haak ik er 1 met een wollige fijne mohair garen en een andere met wat dikker acryl en een grotere naald. Als ze klaar zijn, zal ik ze weer met jullie delen in een blog of op mijn Facebook pagina.

Voor een ieder die een poging wil wagen aan deze sjaal, tref je onderstaand het patroon. Voor vragen mag je altijd een berichtje achterlaten of mailen.

https://i0.wp.com/cache.lionbrand.com/pictures/90489ade.jpg

Auteur:

Blogger, mom, wife, plantlover, funny, sarcastic and creative.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s