Geplaatst in Geen categorie

Koningsdag

Dat ik niets blog, wil over het algemeen niet zeggen dat ik nergens mee bezig ben. Terwijl ik dit typ, vraag ik me overigens wel af wat ik de afgelopen weken hebt gemaakt. Uhhhh….NIETS! Ha ha ha.


Ik was onder andere druk met solliciteren en verder had ik even geen inspiratie. Of misschien had ik wel teveel inspiratie, dan komt er meestal ook weinig van terecht. 🙂 

Maar goed, het is koningsdag! Dit jaar voor het eerst onder leiding van koning WimLex en op een vreemde datum. Normaal ben ik al ruim van tevoren bezig met waar ik naar op zoek ga. Voorgaande jaren ging ik bijvoorbeeld op zoek naar speelgoed van Sesamstraat, boeken van Nijntje Pluis en vierkante glazen potjes om te omhaken. 

Dit jaar was het voor mijn gevoel ‘ineens’ Koningsdag. Ik was niet voorbereid, ik had geen doel!!! Toen ik gisteravond na een theaterbezoek in Almere even wilde gaan struinen langs de kleedjes, gooide een wolkbreuk roet in het eten.

Vanmorgen heb ik maar een rondje gedaan door het pittoreske Lelystad. En zoals ieder jaar, zag ik vergeelde plastic keukenspullen, servies met retro print, lelijke kleding en beeldjes van poezen en eenden uit de vorige eeuw. Tja niet echt iets voor mij, maar toch heb ik wat leuke dingen gevonden: Etagere, houten vissen van Riverdale en Riviera Maison, theepot en een houten kistje. 
Mijn zus had ook een etagere, allerlei prullaria voor in de tuin en verschillende leuke harten.

Hierbij een foto van de etagere, een kroontje dat ik erbij kreeg en wat houten vissen. De overige decoratie bestaat uit zelf geraapte schelpen en een puddingvorm in de vorm van een vis.Ik ben er zelf erg blij mee. Voor nog geen € 5,- heb ik weer een gezellige tuintafel.

Auteur:

Blogger, mom, wife, plantlover, funny, sarcastic and creative.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s