Geplaatst in Geen categorie

Ik ruim op en bied aan

Het zit in de planning om onze grote zolder om te toveren in twee slaapkamers voor onze jongens. De huidige slaapkamer van Bram wordt mijn hobbykamer en daar zie ik ontzettend naar uit! Ik ben alvast aan het opruimen, om de zolder zo leeg mogelijk te maken. Hierbij een aantal creaties van mijn hand, welke ik wil verkopen.

Mocht er iets voor je bij zitten, dan kun je mij via Facebook even een PB sturen of mailen naar info@shartistiek.nl

Alles is met liefde en met de hand gemaakt.
Auteur:

Blogger, mom, wife, plantlover, funny, sarcastic and creative.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s