Geplaatst in Geen categorie

Hartjes haken

Had ik al gezegd dat ik momenteel werkloos ben? Tja helaas ben ik één van de velen, maar ik zit niet bij de pakken neer. Ik solliciteer actief, schrijf me overal in en ik heb mezelf bij allerlei websites aangemeld. 

Ondertussen gebruik ik mijn vrije tijd om veel te knutselen. Haken doe ik op dit moment het meest. Ik kwam een patroontje tegen om klavertjes vier te haken. Per klavertje heb je 4 hartjes nodig en hartjes was nou juist de vorm die ik nodig heb voor mijn volgende project.
Voorlopig ben ik nog even aan het haken 🙂 Het eindresultaat zal ik uiteraard weer met jullie delen.

Auteur:

Blogger, mom, wife, plantlover, funny, sarcastic and creative.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s